Fotoaccept


Arnason.dk - Sportsfoto vil glæde fotografere jeres klub og spillere i kamp og billederne vil efterfølgende være tilgængelige på hjemmesiden Ishockeyfoto.dk.

For det kan lade sig gøre skal jeg sikre mig at alle spillere (u. 18 år deres forældre) informeres og giver accept til at der bliver taget nogle professionelle billeder på isen og disse billeder offentliggøres på Ishockeyfoto.dk.

Derfor skal jeg bruge for en holdansvarlig der kan informere alle spillere/forældre om at jeg fotografere og at alle på holdet accepterer det. Er der nogle der ikke ønsker billeder fra kampene offentliggjort så skal den holdansvarlige være behjælpelig med at identificere den eller de spillere inden de øvrige billeder offentliggøres.

Jeg håber I vil hjælpe med at ishockey ikke skal gemmes og skjules bag kodeord væk fra den offenlighed hvor også klubbens sponsorer vil få eksponering.

Hvis jeres klub kan garantere accept fra alle jeres spillere via f.eks. foreningsvedtægter og dokumentere at alle i klubben er bekendt med det så kan Ishockeyfoto.dk lave en aftale med klubbens GDPR ansvarlige.


Overordnede betingelser

  • Billederne må offentliggøres på Ishockeyfoto.dk
  • Billederne må sælges til private fra ishockeyfoto.dk

Se fulde betingelser her.Afventer fotoaccept:Fotograf:
Magnus Arnason

Email:
foto@arnason.dk

Telefon:
+45 2371 2570


Kundeservice
Søg
KontaktIshockeyfoto.dk
Indkøbskurv